Waar wilt u zoeken?

Waar wilt u naar zoeken?


zoek

Contributie

Vanaf 2015 is er een nieuw register waarin de medebehandelaar is gekoppeld aan een praktijk (met keurmerk Kwaliteitsinstituut Dyslexie), aan een hoofdbehandelaar en aan een behandellocatie. Dit wordt vermeld op de website van het Kwaliteitsinstituut Dyslexie en doorgegeven aan de betreffende gemeenten.

De kosten bedragen tot 1-1-2017 € 110,00 excl BTW. 

Indien de medebehandelaar onder meerdere hoofdbehandelaars valt of indien er wijzigingen doorgevoerd moeten worden dan zijn de kosten € 25,00 exclusief BTW per wijziging.

Nadat het formulier is ontvangen en positief beoordeeld, krijgt u de factuur voor inschrijving in het register. Na ontvangst van uw bijdrage is uw inschrijving van kracht.
Uw gegevens worden vermeld op de website van het Kwaliteitsinstituut Dyslexie ten behoeve van verzekeraars en ouders.
Voor de vergoeding van behandelingen dient de inschrijving in het Register Medebehandelaar aantoonbaar te zijn (middels factuur en betalingsbewijs).

De contributie voor het lidmaatschap 2012 was € 70,00 excl. BTW per kalenderjaar en per overeenkomst met praktijk hoofdbehandelaar.
De contributie voor 2013 en 2014 was  € 110,00 excl. BTW per overeenkomst.

Omdat niet bekend is of de vergoedingsregeling voor de EED op dezelfde manier zal doorgaan na 2017 is op dit moment niet duidelijk op welke manier het register na 2017 zal worden voortgezet.

Kwaliteitsinstituut Dyslexie

info@nkd.nl  
Kwaliteitsinstituut Dyslexie